Suntem un brand de skincare 100% safe și mereu deschiși pentru conversație. Grija noastră principală este să te susținem. Îți susținem frumusețea exterioară prin produse dermato-cosmetice pline de nutrienți și vitamine. Grijă înseamnă fără parabeni, parafină, parfumuri artificiale, alergeni, coloranți. Ne dorim să trăim într-o lume în care frumusețea este văzută în toată naturalețea ei și o lume în care femeile sunt puternice, iar vocile lor sunt auzite. Îți susținem frumusețea interioară prin latura socială a brandului nostru. Cu fiecare produs, susținem mișcarea feministă. Iar asta ne face the very supportive skincare.

VALORILE NOASTRE

SIGURANȚĂ&ONESTITATE

Produsele CAPODARCA sunt dermato-cosmetice care conțin ingrediente sigure pentru piele&planetă.  .
Ambalajele noastre sunt reciclabile și cutiile au un design special, ce nu necesită adezivi.
Mucusul de melc din produsele noastre este extras printr-o metodă 100% cruelty free, care nu afectează în niciun fel animalele în timpul procesului.
Suntem un brand mereu deschis către conversație.

GRIJĂ&EMPATIE

Suntem un brand atent la nevoile femeilor. Suntem perfect conștienți că timpul este cel mai prețios ingredient din viața noastră așa că îți prețuim timpul. De aceea, totul la noi este simplu. De la soluția de skincare pe care ți-o oferim, până la modul în care comunicăm. Ne pasă de nevoia ta de a te concentra pe atâtea lucruri în același timp. Ne pasă de ideile și convingerile tale.
Ne pasă de pielea ta și de vocea ta.

IMPLICARE&RESPECT

Suntem un susținător al evoluției femeilor. Credem în puterea incredibilă pe care o au femeile de a ne crește pe noi toți și de a face lumea un loc mai bun. Apreciem frumusețea curajului, suntem aici să te susținem cu încurajări ca să devii cea mai bună variantă a ta. Suntem un brand social, implicat în cauze care contează pentru tine.
Susținem chiar acele lucruri de care ție îți pasă.
ADRESA:
Strada muzeelor 22A, sector 4 040191 București
MAIL:
support@capodarcaskincare.com

GorgeMiro © 2022 All rights reserved.

Află toate noutățile