My Bag 0 items - 0.00 lei 0

Livrare si retur

EXPEDIERE PRODUSE IN ROMANIA
Expedierea produselor Capodarca Skin Care in Romania se realizeaza exclusiv prin curier rapid, costul livrarii fiind suportat in totalitate de catre noi

Produsele sunt expediate in termen de cel putin 48 ore de la primirea comenzii. Ambalajul este adecvat transportului de produse fragile si coletele sunt asigurate. In cazul spargerii unui produs, datorita manipularii necorespunzatoare din timpul transportului, inlocuim produsele gratuit. Prin curier rapid ai astfel siguranta livrarilor si te poti baza pe rapiditatea acestui mijloc de transport.

MODALITATI DE PLATA
– Romania: plata online, ramburs

– Online cu card bancar (Visa/Mastercard)

Platile cu cardul de credit/debit emise sub sigla Visa si Mastercard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediu fizic, la comerciant.

„3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata in nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si Mastercard.

Important de stiut: pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

POLITICA DE RETURNARE
In calitate de consumator aveti dreptul sa renuntati la cumparare, fara a fi nevoit sa justificati decizia de renuntare si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 10 zile incepand de la ziua in care intrati in posesia produsului.

Clienții care nu sunt mulțumiți de produs îl pot returna și/sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos

Clienții www.capodarcaskincare.com pot returna produsele cumpărate numai în ambalajul original, în termen de maxim 10 zile lucrătoare de la primire. Produsul comandat va fi returnat în aceeasi stare în care v-a fost livrat, având aceeași etichetă atașată, ambalajul original și împreună cu documentele de livrare care l-au însoțit. În maxim 30 de zile de la data returnării, îți vom înapoia contravaloarea comenzii.

În cazul în care s-a optat pentru schimbarea produselor comandate, noua comandă va fi procesată și expediată în maxim 60 de ore de la data returnării produselor comandate. Diferențele de preț vor fi returnate în maxim 30 de zile de la data returnării produselor comandate.

În toate cazurile de mai sus cheltuielile de returnare sunt suportate de client.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Exercitarea dreptului de renuntare: consumatorul informeaza SC go slow beauty SRL cu privire la decizia de retragere din contract in scris, prin completarea unui formular RMA: FORMULAR RMA (docx) / FORMULAR RMA (pdf)

ADRESA:
Strada muzeelor 22A, sector 4 040191 București
MAIL:
support@capodarcaskincare.com

GorgeMiro © 2022 All rights reserved.

Află toate noutățile